Veelgestelde vragen

Welkom op onze veelgestelde vragen pagina! Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen die we ontvangen van onze klanten.

Veelgestelde vragen

Verhuizen

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van uw inboedel, de afstand van de verhuizing en de specifieke diensten die u nodig heeft. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

De duur van een verhuizing hangt af van verschillende factoren, zoals de afstand van de verhuizing en de hoeveelheid spullen die u wilt verhuizen. Ons deskundige team zal u informeren over de geschatte duur van uw verhuizing.

U kunt ervoor kiezen om uw spullen zelf in te pakken of u kunt onze verhuizers vragen om u te helpen met het inpakken van uw spullen. We bieden ook professionele inpakmaterialen en -diensten aan voor extra gemak.

Ja, u kunt uw huisdieren meenemen tijdens de verhuizing. Zorg er wel voor dat uw huisdieren veilig en comfortabel zijn tijdens het transport.

Ja, uw spullen zijn verzekerd tijdens de verhuizing. We bieden een uitgebreide verzekering om ervoor te zorgen dat uw eigendommen veilig en beveiligd blijven tijdens het transport.

 

Opslag

U kunt uw spullen opslaan voor zo lang als u wilt. We bieden flexibele opslagoplossingen op korte en lange termijn, zodat u alleen betaalt voor de opslagtijd die u nodig heeft.

Nee, u kunt uw spullen zelf niet in en uit de opslagruimte halen.

Het benodigde opslagvolume hangt af van de hoeveelheid spullen die u wilt opslaan. Ons deskundige team kan u helpen bij het kiezen van de juiste opslagruimte op basis van uw specifieke behoeften.

Onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals camerabewaking en alarmsystemen, om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en beveiligd blijven.

Ja, u kunt uw spullen verzekeren tijdens de opslagperiode. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verzekeringsmogelijkheden.

FAQs

Transport

Wij gebruiken verschillende soorten voertuigen voor transport, afhankelijk van de grootte en het type van uw inboedel. Onze vloot bestaat uit vrachtwagens van verschillende groottes, bestelwagens en busjes.

De kosten van het transport zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand van het transport, de omvang van uw inboedel en de specifieke diensten die u nodig heeft. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Ja, uw spullen worden veilig vervoerd tijdens het transport. Ons team zorgt ervoor dat uw spullen stevig en veilig zijn verpakt en vastgezet tijdens het transport, om schade of verlies te voorkomen.

Ja, u kunt een specifiek tijdstip kiezen voor het transport van uw spullen. We doen ons best om aan uw wensen te voldoen en uw spullen op de door u gewenste tijd te transporteren.

Ja, we bieden internationaal transport aan voor klanten die hun inboedel naar het buitenland willen verhuizen.