Over ons

Voltra staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van uw verhuis en u een stressvrije en efficiënte verhuizing te garanderen.

Over ons

Waarom kiezen voor Voltra?

Voltra is een toonaangevend verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuizen van particulieren en bedrijven. Met jarenlange ervaring bieden wij een uitgebreide reeks diensten, van verhuizingen en opslag tot ladderliftverhuur en transport. 

Verhuisdag
Google Rating 4.8/5
5/5
Voltra

Volledige verhuisservice

Heeft u een volledige verhuisservice nodig? Wij zijn het Antwerpse allround verhuisbedrijf voor een volledige verhuisservice, ladderlift, meubelbewaring, warehousing en transport. 

Als bedrijf bieden wij een breed scala aan diensten om uw verhuizing of transport zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Naast verhuizingen bieden wij opslagruimtes, ladderliftverhuur, transportdiensten en nog veel meer. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Opslag

Veilige opslagdienst

Onze opslagdienst biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor uw opslagbehoeften. Of u nu extra ruimte nodig heeft tijdens uw verhuizing of gewoon wat extra opslagruimte nodig heeft, wij bieden opslagoplossingen op maat.

Onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw eigendommen veilig en beveiligd blijven. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste opslagoplossing voor uw behoeften.

U kunt uw spullen opslaan voor zo lang als u wilt. We bieden flexibele opslagoplossingen op korte en lange termijn, zodat u alleen betaalt voor de opslagtijd die u nodig heeft.

Nee, u kunt uw spullen zelf niet in en uit de opslagruimte halen.

Het benodigde opslagvolume hangt af van de hoeveelheid spullen die u wilt opslaan. Ons deskundige team kan u helpen bij het kiezen van de juiste opslagruimte op basis van uw specifieke behoeften.

Onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals camerabewaking en alarmsystemen, om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en beveiligd blijven.

Ja, u kunt uw spullen verzekeren tijdens de opslagperiode. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verzekeringsmogelijkheden.

Expert in verhuizingen

Wij zorgen voor alles.

0
Verhuizers
0
Tevreden klanten