Zoeken
  • Voltra

Voltra, uw verhuispartner in regio Antwerpen

Verhuizen gemakkelijk gemaakt met Voltra

Voltra is een Antwerps bedrijf dat expert is in alle soorten verhuizingen, meubelopslag en transport, gevestigd in de gemeente Berchem. Woont u in een flatgebouw op de vijfde verdieping of heeft u hulp nodig met het leeghalen van uw zolder? Bij Voltra bestelt u snel en eenvoudig een ladderlift, die moeiteloos tot acht verdiepingen reikt.
Bent u niet zo handig wanneer het op het demonteren van meubels aankomt? De Voltra verhuisspecialisten staan in voor de demontage én de montage van uw volledige huisraad. U vertelt Voltra hoe u uw meubelstukken wenst te organiseren in uw nieuwe woonst en de verhuisexperten zien toe op de plaatsing volgens plan. Ook het af- en aankoppelen van uw elektronische huishoudapparatuur kunt u overlaten aan deze Antwerpse verhuisfirma.

Heeft u zelf geen plaats om uw meubels op te slaan of is uw nieuwe woonst nog niet helemaal afgewerkt? Maak gebruik van de Voltra warehousing service en bewaar uw inboedel veilig achter slot en grendel.

in- en uitpakken van huisraad, boeken, kleding en andere spullen is een behoorlijk tijdrovend karwei. Ontbreekt het u aan de nodige tijd om dit zelf allemaal te doen? Voltra helpt en ontfermt zich over de bescherming van uw volledige inboedel.

Wat maakt de verhuizingen van Voltra uit Berchem uniek?

Uw verhuis uitbesteden aan Voltra garandeert een totaalpakket. Voltra ontfermt zich van a tot z over uw verhuis: van het opbergen van uw bezittingen in milieuvriendelijke en aangepaste verpakking, en het (de)monteren van uw meubilair met behulp van een speciale verhuislift tot het feilloos transport van uw huisraad. Bij Voltra rekent u steeds op transparante, betaalbare prijzen voor uw verhuis.

Bent u woonachtig in de provincie Antwerpen en bent u op zoek naar een betrouwbare verhuisfirma? Neem contact op met Voltra verhuisservice uit Berchem en vraag direct een gratis offerte aan!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven