Zoeken
  • Voltra

Optimaal uitgeruste en veilige opslagruimten bij Voltra

Opslag van uw spullen in Antwerpen Gaat u binnenkort verhuizen en weet u geen raad met al uw spullen? Vergeet niet dat er dan de mogelijkheid bestaat om uw bezittingen voor korte of langere tijd op te slaan bij verhuisbedrijf Voltra. Dat is erg handig als de woning waarheen u wilt verhuizen nog niet helemaal klaar is of in het geval dat u uw huis wilt gaan verbouwen. Ook zijn er andere situaties denkbaar waarin extra opslagruimte nodig is. Bijvoorbeeld wanneer u kleiner gaat wonen vanwege uw leeftijd, maar er nog niet voldoende tijd was om een goede bestemming voor uw meubels te vinden. Of wanneer u zich tijdelijk in het buitenland gaat vestigen en de complete inboedel niet meeverhuist. Het kan bovendien zo zijn dat u simpelweg thuis ruimte tekort komt om uw hobbyspullen of motor veilig op te bergen. De garage, kelder of zolder van uzelf of van vrienden en familie is niet optimaal om uw spullen voor onbepaalde tijd goed en veilig op te slaan.

Een veilige opslag voor meubels, kostbare bezittingen of volledige inboedel

Warehousing bij Voltra is de perfecte oplossing voor de tijdelijke opslag van uw meubels, kostbare bezittingen of van uw gehele inboedel. De speciale opslagruimtes zijn voorzien van klimaatbeheersing, zodat uw spullen altijd goed bewaard blijven onder alle weersomstandigheden en niet te lijden hebben onder temperatuurschommelingen. Bovendien zijn de opslagruimtes beveiligd en bent u met warehousing bij Voltra altijd verzekerd van een goede en betrouwbare opslag. Ook heeft u persoonlijke toegang tot uw opslagruimte. Daarnaast kunt u bij het opslaan van uw spullen handig gebruikmaken van de verhuisservice van Voltra voor de regio Antwerpen.

Voltra heeft voor iedere opslag de juiste verhuiswagen om uw spullen veilig naar de opslaglocatie te vervoeren. De hardwerkende en ervaren verhuizers doen de rest. Dankzij de uitstekende opslagfaciliteiten van allround verhuisfirma Voltra voor de regio Antwerpen is een verhuizing snel geregeld.

Neem meteen contact op om uw verhuizing te regelen of vraag een offerte aan!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven