Alles over verhuizen, ladderlift, warehousing & transport in onze online blog | Voltra regio Antwerpen

 • warehousing verhuisfirma voltra berchem, antwerpen
  14/05/2021 0 Opmerkingen
  Optimaal uitgeruste en veilige opslagruimten bij Voltra

  Opslag van uw spullen in Antwerpen

  Gaat u binnenkort verhuizen en weet u geen raad met al uw spullen? Vergeet niet dat er dan de mogelijkheid bestaat om uw bezittingen voor korte of langere tijd op te slaan bij verhuisbedrijf Voltra. Dat is erg handig als de woning waarheen u wilt verhuizen nog niet helemaal klaar is of in het geval dat u uw huis wilt gaan verbouwen. Ook zijn er andere situaties denkbaar waarin extra opslagruimte nodig is. Bijvoorbeeld wanneer u kleiner gaat wonen vanwege uw leeftijd, maar er nog niet voldoende tijd was om een goede bestemming voor uw meubels te vinden. Of wanneer u zich tijdelijk in het buitenland gaat vestigen en de complete inboedel niet meeverhuist. Het kan bovendien zo zijn dat u simpelweg thuis ruimte tekort komt om uw hobbyspullen of motor veilig op te bergen. De garage, kelder of zolder van uzelf of van vrienden en familie is niet optimaal om uw spullen voor onbepaalde tijd goed en veilig op te slaan.

  Lees meer
 • Verhuisfirma Voltra berchem, Antwerpen
  10/02/2021 0 Opmerkingen
  Snel en vakkundig verhuizen met een verhuisbedrijf

  Helpende hand bij verhuizen in Berchem


  De verhuizing staat voor de deur en u vraagt zich af hoe u de hele verhuizing zo goed mogelijk kunt regelen? Verhuizen brengt een hoop organisatie en gesjouw met zich mee. Dit alles kost tijd en moeite. Hoe fijn is het dan als er een helpende hand wordt geboden. Vrienden en kennissen hebben niet altijd tijd en mogelijk wilt u ze niet met uw verhuizing belasten. Heeft u er al eens over nagedacht om de totale verhuizing uit te besteden? Verhuisfirma Voltra biedt u professionele ondersteuning in de regio Antwerpen en u mag erop rekenen dat uw verhuizing in een mum van tijd wordt geregeld. De hardwerkende verhuizers weten van aanpakken en bovendien weten zij als geen ander hoe uw verhuizing het meest efficiënt kan worden uitgevoerd. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat er zorgvuldig met uw waardevolle objecten, zoals antieke meubels, schilderijen en kunstvoorwerpen, wordt omgegaan. U hoeft er niet voor te vrezen dat uw dierbare of kostbare spullen verloren gaan tijdens de verhuizing.

  De handige extra's van een professionele verhuisfirma

  Naast efficiënte verhuiswagens biedt een verhuisfirma u nog vele extra’s. Wat dacht u van een handige inpakservice? U kunt met een gerust hart het vervelende en tijdrovende inpakwerk aan een ervaren verhuisbedrijf zoals Voltra overlaten. Zij beschikken ook over de nodige materialen om uw spullen veilig van A naar B te brengen. Ervaar ook het gemak van een montageservice, die u veel extra werk uit handen neemt. In een handomdraai zijn uw bedden, kasten en overige meubels ge(de)monteerd. Verder behoort een ladderlift of tijdelijke opslag van uw inboedel ook tot de mogelijkheden. Verhuizen wordt zo een fluitje van een cent. 


  Laat u compleet ontzorgen en vertrouw op de professionele inzet van verhuisbedrijf Voltra voor een vakkundige en snelle verhuizing in de regio Antwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of een offerte!

  Lees meer
 • Verhuizen met voltra in Berchem
  13/11/2020 0 Opmerkingen
  De praktische voordelen van een verhuislift

  Verhuislift huren in Antwerpen


  Kost de aanstaande verhuizing u hoofdbrekens? Geen nood! Zelfs de meest complexe verhuizingen kunt u gerust aan een erkende verhuisfirma over laten. U kunt er dan van op aan dat alles goed wordt geregeld, en wel op de meest efficiënte manier. Zo beschikt de professionele verhuisfirma Voltra over ladderliften waarmee uw verhuizing snel achter de rug is. Zelfs in gevallen waar het verhuizen van grote meubelstukken tot problemen zou leiden, wordt door de inzet van een verhuislift de verhuizing nu wél mogelijk. Een verhuislift huren biedt zeker en vast uitkomst als u een etagewoning heeft of op een hoge verdieping van een flat of wooncomplex woont. De ervaren verhuizers van Voltra begeleiden u bij het gehele verhuisproces en zorgen ervoor dat iedere verhuizing, groot of klein, snel wordt gedaan. En dat alles met het grootste gemak voor u.

  Veilig verplaatsen van uw meubels

  Voor de verhuizing van een vleugel of piano beschikt Voltra over het juiste materieel, en met een verhuislift worden zelfs zware en grote meubels gemakkelijk en bovendien veilig verplaatst. Geen gemanoeuvreer meer door (te) nauwe gangen en ruimtes. Het grote risico op beschadigingen daarbij is nu niet langer meer aanwezig. Het huren van een ladderlift is ook een ideale oplossing voor het verhuizen van uw kostbare meubels. Zo worden uw antieke meubels voorzichtig getransporteerd. U hoeft zich over de gehele verhuizing geen zorgen meer te maken als u de professionele hulp van verhuisbedrijf Voltra inschakelt. De goed getrainde en betrouwbare verhuizers van Voltra gaan zorgvuldig met al uw spullen om en houden rekening met de emotionele waarde van uw objecten. 


  Het ervaren verhuisteam van Voltra doet er alles aan om uw kostbaarheden en al uw persoonlijke spullen veilig van A naar B te transporteren! Maak gebruik van onze handige verhuisliften en neem vandaag nog contact op voor een offerte of afspraak!

  Lees meer

Een offerte ontvangen voor een snel transport of veilige opslag? Contacteer Voltra meteen!!